Pentujen elämää

2016-03-27 13.30.27 HDR

Aika rientää ja pennut täyttävät huomenna jo 7 viikkoa! Gini on jo lopettanut imettämisen ja leikkii paljon pentujen kanssa. Pennut saivat nimeksi Lunauna’s Magica De Spell (musta) ja Lunauna’s Glittering Goldie (soopeli). Eli Aku Ankan Milla Magia ja Kultu Kimallus. Pienin Tähti jouduttiin lopettamaan seuraavana päivänä syntymästä kitalakihalkion vuoksi.

Muusa tykkää leikkiä pentujen kanssa myös ja sillä on ihan uskomaton kärsivällisyys niiden kanssa. Pennut syö hyvin sekä raakaa jauhelihaa, kananmunaa, Pure Natural pentunappuloita, Royal Caninin starter moussea ja ne ulkoilevat joka päivä. Kakat tulee kaikki jo ulos ja aina kun pennut heräävät ja on syöneet niin vien ne heti ulos ja ne osaa hienosti tehdä ulos asiat. Tältä pohjalta on todella hyvä jatkaa sisäsiisteyskoulutusta uusissa kodeissa!

Meidän lapset on ihan mestareita pentujen hoidossa. Molemmat pitävät pentuja paljon sylissä ja leikkivät niiden kanssa. Pennut saa hyvän totutuksen lapsiin ja lapsiperheen elämään (mikä on täynnä ääniä!) sekä tietysti isoihin koiriin. Meillä on kotona myös paljon erilaisia pohjia, mm. liukas kivilattia ja pennut ei reagoi mihinkään pohjiin. Pennut kävivät eläinlääkärissä mikrosirutuksessa ja pentutarkissa ja automatkalla ne olivat hiljaa omassa häkissä (ei pahoinvointia kummallakaan) ja olivat tosi reippaita! Molemmat saivat puhtaat paperit, priimat pennut!

Tässä vielä sekalaisia kuvia (lähinnä kännykkäkameralla otettuja). Laitan piakkoin toisen postauksen missä on kunnon rakennekuvat pennuista!

 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s